Ny temadebat: Hvordan bliver de nye love om bæredygtighed til en succes?

En ny EU-lov vil stille højere krav til de danske virksomheders bæredygtighed. Men hvordan bliver det en succes i Danmark? Det spørger Altinget Erhverv om i en ny temadebat. 

Blandt andet byggebranchen vil blive påvirket af de nye standarder i CSRD, der blandt andet stiller nye krav til betons bæredygtighed. Arkivfoto.
Blandt andet byggebranchen vil blive påvirket af de nye standarder i CSRD, der blandt andet stiller nye krav til betons bæredygtighed. Arkivfoto.Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Line Høvik Søby

Det er tid til, at danske virksomheder skal rapportere under EU’s nye bæredygtighedsdirektiv, CSRD.

Direktivet har været, og er stadig til dels, længe undervejs, og der har været tvivl om, hvordan det konkret skal implementeres samt om, hvor dyrt det bliver for både statskassen og de danske virksomheder.

For nyligt blev implementeringen af dele af direktivet udskudt, nogenlunde samtidigt med, at regeringen åbnede op for, at andre end revisorer kan underskrive rapporter om bæredygtighed.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024