SMVdanmark-topchef: "Jeg trækker på smilebåndet, når jeg hører DI udtale, at man er Danmarks største SMV-organisation"

Jakob Brandt undrer sig over, at DI fremhæver sig selv som landets største SMV-organisation. Flere sager og parametre viser - ifølge ham - at DI i højere grad tilgodeser større selskaber. "Det viser, at det kan være svært at gabe over alle virksomheder i det her kongerige," siger han. DI afviser kritikken, men vil ikke stille op til interview.

SMVdanmarks topchef, Jakob Brandt, fremhæver flere eksempler på sager, hvor de små og store virksomheder har modstridende interesser, og hvor SMVdanmark og DI har hver sin holdning. 
SMVdanmarks topchef, Jakob Brandt, fremhæver flere eksempler på sager, hvor de små og store virksomheder har modstridende interesser, og hvor SMVdanmark og DI har hver sin holdning. Foto: Pressefoto: SMVdanmark
Christoffer Lund-Hansen

Det er svært at repræsentere alle virksomheder i Danmark - både de store og små - for de har til tider modstridende interesser. 

SMVdanmark har valgt side ved at fokusere på de mindre virksomheder, lyder det fra erhvervsorganisationens topchef, Jakob Brandt, som samtidig studser over, at DI også påberåber sig at kæmpe for SMV'erne, når erhvervsorganisationen - som holder til på Rådhuspladsen - også skal varetage interesser for landets største virksomheder.

"Jeg trækker på smilebåndet, når jeg hører DI udtale, at man er Danmarks største SMV-organisation. For så har jeg mange forslag, som vi sammen skal lave til gavn for SMV'erne, men det vil DI så ikke, når det kommer til eksempelvis kortere betalingsfrister," siger Jakob Brandt. 

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024