V kræver lige konkurrence mellem Superligaen og udenlandske fodboldbrands

V vil have styrelse til at se på regler, som ifølge Divisionsforeningen diskriminerer Superligaen i forhold til Premier League og Champions League. Erhvervsministeren vil ikke kommentere sagen.

Divisionsforeningen mener, at gamle konkurrenceregler diskriminerer Superligaen i forhold til udenlandske produkter som Premier League og Champions Leage. Nu vil V have Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen til at gå ind i sagen.
Divisionsforeningen mener, at gamle konkurrenceregler diskriminerer Superligaen i forhold til udenlandske produkter som Premier League og Champions Leage. Nu vil V have Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen til at gå ind i sagen.Foto: Ritzau/Scanpix
Christoffer Lund-HansenRasmus Dahl Løppenthin

Venstre vil sikre, at 3F Superligaen ikke forskelsbehandles i forhold til udenlandske fodboldrettigheder.

"Det er ikke rimeligt, hvis ikke der er samme vilkår for produkter, der har det med at ligne hinanden; nemlig fodbold," siger partiets erhvervsordfører Torsten Schack Pedersen.

Udmeldingen kommer efter, at Altinget tirsdag bragte historien om, at superligaklubberne føler sig diskrimineret af 15 år gamle udbudsregler.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024