V-profil forsvarer Bødskov efter S-kritik af iværksætterforløb: "Det har været en meget åben proces"

Hans Andersen afviser kritikken af forløbet bag iværksætterstrategien fra socialdemokratiske Per Husted, som kalder processen for "meget topstyret". “Det er ikke min opfattelse,” siger Venstres erhvervsordfører.

Hans Andersen (V) er formand for Folketingets Erhvervsudvalg. Hans opfattelse er, at Erhvervsministeriet i høj grad har inddraget folketingspartierne i forløbet om iværksætterstrategien. Arkivfoto.
Hans Andersen (V) er formand for Folketingets Erhvervsudvalg. Hans opfattelse er, at Erhvervsministeriet i høj grad har inddraget folketingspartierne i forløbet om iværksætterstrategien. Arkivfoto.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Line Høvik Søby

"Jeg ser, at Altinget skriver en historie om Per Husted, hvor han kalder processen om iværksætterstrategien for topstyret. Det er ikke min opfattelse."

Sådan forsvarer Venstres erhvervsordfører, Hans Andersen, regeringens inddragelse af Folketinget i udformningen af den kommende iværksætterstrategi i kølvandet på iværksætterordfører Per Husteds (S) kritik af samme.

"Der er ikke sivet information ned til os på bagerste række i Folketingssalen. Processen har været meget topstyret," lød det fra Per Husted til Altinget.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024