Astrid Carøe
 svarer 
Mattias Tesfaye

Vil ministeren oplyse, hvad merudgifterne er, hvis lærere og undervisere beskæftiget ved erhvervsrettede ungdoms- og voksenuddannelser bliver omfattet af de gældende lofter for deltagerbetaling på AMU-kurser?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Børne- og Undervisningsudvalget, Spørgsmål 272

Vil ministeren oplyse, hvad merudgifterne er, hvis lærere og undervisere beskæftiget ved erhvervsrettede ungdoms- og voksenuddannelser, frie fagskoler, forberedende grunduddannelser/EGU og TAMU – og uanset om de har videregående uddannelse eller ej – bliver omfattet af de gældende lofter for deltagerbetaling på AMU-kurser, frem for at betale fuld deltagerbetaling (taxameter tilskud og almindelige deltagerbetaling)?

Om muligt må det gerne tydeliggøres, hvor mange personer, indenfor hver uddannelsestype og personalekategori, som vil blive omfattet af den lave deltagerbetaling, og hvad den forudsatte meraktivitet vil være relativt til gældende regler.

Svar fra tirsdag den 4. juni 2024

Svaret er kommet

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024