Om  
Stina Ørregaard Andersen

Ny redaktør for Liv&Sjæl-redaktionen på Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagblads centrale Liv&Sjæl-redaktion får ny redaktør i skikkelse af den 31-årige Stina Ørregaard Andersen, København NV.

Redaktionen

Som led i den igangværende, større ledelsesrokade på Kristeligt Dagblad er den 31-årige cand.comm. Stina Ørregaard Andersen udnævnt til ny redaktør for avisens centrale Liv&Sjæl-redaktion. 

"Det, vi kan, er at kaste os over de nære og svære spørgsmål i tiden, for eksempel hvordan man får arbejdsliv og familie til at hænge sammen. Men vi gør det på en måde, hvor vi ikke bare konstaterer og brokker os, men løfter det ind i et håb", siger hun til Kristeligt Dagblad, hvor hun i sin tid var journalistpraktikant og senere bl.a. redaktør af avisens tillæg.

Stina Ørregaard har sidefag i religionsvidenskab og er i øvrigt gift med en præst i Københavns Nordvestkvarter, hvor parret bor med deres datter, der er født for ti måneder siden.

Altinget logoEtik og Tro
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget etik og tro kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024