Mikkel Bjørn
 svarer 
Kaare Dybvad Bek

Hvad mener ministeren om, at den socialdemokratiske rådmand, Nuuradiin Hussein, bruger sin platform i Socialdemokratiet til at undergrave danske værdier ved at støtte en forening, der misbruger kommunal støtte til religiøs islamisk indoktrinering af unge piger?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 1013

Hvad mener ministeren om, at den socialdemokratiske rådmand, Nuuradiin Hussein, bruger sin platform i Socialdemokratiet til at undergrave danske værdier ved at støtte en forening, der misbruger kommunal støtte til religiøs islamisk indoktrinering af unge piger, og er det ikke et klart eksempel på den infiltration, som Socialdemokratiet selv har kritiseret?
Skriftlig begrundelse:
Ingen.

Svar fra onsdag den 29. maj 2024

Svaret er kommet

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024