Ny blog skal skabe debat om økologi

ØKOBLOG: Fødevareministeriet, Økologisk Landsforening og Landbrug & Fødevarer lancerer en ny blog, der skal skabe debat om, hvordan vi når regeringens mål om fordobling af det økologiske areal i 2020.
Tyson W. Lyall
Fakta
Bloggen vil i første omgang være aktiv frem til den 10. juni, hvor Fødevareministeriet planlægger at afholde et større debatarrangement om økologi.

Kilde: fvm.dk

Ni bloggere skal sætte økologi på dagsordnen i den offentlige debat. Fødevareministeriet lancerer således nu i samarbejde med Økologisk Landsforening og Landbrug & Fødevarer "Økobloggen", der skal sætte skub i debatten. 
 
Bidrage med input
Den nye økoblog henvender sig til personer med faglig indsigt i økologisk primærproduktion, forarbejdning og afsætning. Målet med projektet er, at bloggen skal danne udgangspunkt for et fagligt arrangement i Fødevareministeriet. Derudover skal bloggen også bidrage med input til udvikling af politisk-faglige tiltag på området.

De ni bloggere skal skrive om tre temaer: forbrugertillid og markedsudvikling, innovation og værdiskabelse og omlægning til økologi i primærproduktionen. Planen er, at økobloggen vil have tre nye indlæg om ugen i tre uger. 

Prominente debattører
Den nye blog vil også få prominent besøg, da fødevareminister Henrik Høegh, Evald Vestergaard fra Økologisk Landsforening og Uffe Bie fra Landbrug & Fødevarer hver uge vil kommentere en række af bloggernes indlæg. Endvidere bliver bloggerne også bedt om at kommentere et af deres "medbloggeres" indlæg.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024