Høeghs efterårskalender siger CAP og GMO

DAGSORDEN: For fødevareminister Henrik Høegh (V) byder første halvdel af folketingsåret blandt andet på forberedelser til forhandlingerne om EU's landbrugspolitik og GMO-debat, og så skal MadExperimentariet tage endelig form.
Forberedelserne til Danmarks EU-formandskab er i fuld gang. Fødevareminister Henrik Høegh (V) vil forsøge at få medlemslandene til at nå til enighed om en ny fælles landbrugspolitik i løbet af første halvdel af 2012.
Forberedelserne til Danmarks EU-formandskab er i fuld gang. Fødevareminister Henrik Høegh (V) vil forsøge at få medlemslandene til at nå til enighed om en ny fælles landbrugspolitik i løbet af første halvdel af 2012. Foto: Mette Wraae Hansen/Altinget.dk
Ida Skytte

Jeg kan høre, at man i Bruxelles allerede er begyndt at interessere sig for, hvad Danmark tror, tænker og mener om den fremtidige landbrugspolitik.

Henrik Høegh (V)
Fødevareminister

Fremtiden for EU's fælles landbrugspolitik, CAP, fylder allerede meget i fødevareminister Henrik Høeghs (V) tanker.

Og det er ministerens mål at lukke en aftale om det enorme budget for perioden 2014 til 2020, mens Danmark har formandskabet for EU i første halvdel af 2012.

I november kommer EU-Kommissionen med sit første oplæg til en reform af CAP'en, og det vil sparke gang i debatten, siger ministeren.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024