Biogas-direktør frygter flaskehalse

BIOGAS: Den manglende EU-afgørelse i sag om dansk støtte til biogas kan give problematiske flaskehalse i branchen, frygter direktør for BWSC A/S Anders Heine Jensen.
Biogasbranchen er central for genanvendelsen af det organiske husholdningsaffald, men en manglende afgørelse i EU-sag kan give flaskehalse i branchen, frygter administrerende direktør i BWSC A/S.
Biogasbranchen er central for genanvendelsen af det organiske husholdningsaffald, men en manglende afgørelse i EU-sag kan give flaskehalse i branchen, frygter administrerende direktør i BWSC A/S.Foto: BWSC A/S

Når ratificeringen går igennem, er der rigtig mange, der gerne vil bygge anlæg, og så står alle og vil i gang på samme tid, fordi man har ventet så længe.

Anders Heine Jensen
Adm. direktør hos BWSC A/S

Der er udsigt til flaskehalsproblemer for biogasbranchen.

Det mener administrerende direktør Anders Heine Jensen hos BWSC A/S i Allerød, der producerer biogasanlæg.

"Den største udfordring for biogasbranchen er at få implementeret regeringens energiaftale fra 2012. Den er endnu ikke ratificeret i EU, og det betyder, at alle forholder sig afventende. Det er en stor udfordring. Det skaber store problemer for alle dem, der planlægger at bygge biogasanlæg," siger han.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024