DF-afhopper: Mere økologi og dyrevelfærd

INTERVIEW: Fødevarerne kommer i fokus, når løsgænger Christian H. Hansen vender tilbage til Folketinget. På flere punkter er han uenig med sit gamle parti, DF, og målet er flere brede forlig.
Christian H. Hansen - tidligere DF, nu løsgænger - vil blandt andet kæmpe for flere penge til fødevarekontrollen, når han kommer tilbage til Christiansborg.
Christian H. Hansen - tidligere DF, nu løsgænger - vil blandt andet kæmpe for flere penge til fødevarekontrollen, når han kommer tilbage til Christiansborg.Foto: Altinget.dk
Ida Skytte

Jeg kunne godt tænke mig, at det økologiske hjerte var lidt større hos Eva Kjer.

Christian H. Hansen
Tidligere DF'er, nu løsgænger

Når Christian H. Hansen den 1. februar vender tilbage til Christiansborg som løsgænger efter lang tids sygdom, vil han kæmpe for sine mærkesager: dyrevelfærd, klima/miljø, økologi og det sociale område. Den tidligere DF'er går efter brede forlig.  

Hvordan helt konkret vil du arbejde for dine mærkesager i Folketinget?

Det mest konstruktive er at fortsætte det samarbejde, jeg har haft med alle partier. Meget af det, der er blevet lavet på økologi- og på dyrevelfærdsområdet, er lavet på kryds og tværs af partierne, og det agter jeg at fortsætte med.

Er du parat til at forsøge at danne flertal uden om regeringen i konkrete sager inden for de områder?

Jeg er parat til at medvirke til, at der bliver så brede forlig på de her områder som overhovedet muligt.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024