Naturstyrelsen og to ansatte tiltalt for overtrædelser af dyrevelfærdsloven

Anklagemyndigheden har rejst tiltale mod Naturstyrelsen og to af dens ansatte for at have udsat kreaturer for uforsvarlig behandling, der har haft "karakter af mishandling". Handlingerne er sket i forbindelse med styrelsens naturpleje i Mols Bjerge.

To ansatte ved Naturstyrelsens afdeling Kronjylland er blevet tiltalt for flere forhold vedrørende overtrædelser af dyrevelfærdsloven.
To ansatte ved Naturstyrelsens afdeling Kronjylland er blevet tiltalt for flere forhold vedrørende overtrædelser af dyrevelfærdsloven.Foto: Morten Juhl/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

To ansatte ved Naturstyrelsens afdeling Kronjylland er blevet tiltalt for flere forhold vedrørende overtrædelser af dyrevelfærdsloven.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Lovovertrædelserne er sket i form af blandt andet manglende fodring og utilstrækkelige tilsyn med 77 kreaturer. For flere af dyrene er der rejst tiltale for, at de har været udsat for grovere uforsvarlig behandling med karakter af mishandling i perioden november 2020 til juni 2021.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024