Fremtidens landbrug skal være det nye B&O

NYHED: Dansk landbrug vil blive mere specialiseret og kvalitets- og luksusorienteret i fremtiden, forudser Landbrugsraadet.
Den danske fødevaresektor skal satse på forskning og viden for at klare sig på fremtidens globale fødevaremarked, mener Landbrugsraadet.
Den danske fødevaresektor skal satse på forskning og viden for at klare sig på fremtidens globale fødevaremarked, mener Landbrugsraadet.
Niels Th. Dahl

I dag kan vi lave masser af gode, sunde og billige produkter, men det er der bare flere og flere andre, der også kan. Vi kommer til at miste nogle fordele.

Leif Nielsen
Cheføkonom i Landbrugsraadet

Både det danske landbrug, den danske fødevareproduktion og de danske politikere skal holde sig oppe på dupperne i de kommende år, hvis den danske fødevaresektor fortsat skal være blandt verdens mest effektive og konkurrencedygtige. Sektoren bør fokusere på forskning, kvalitet og mangfoldighed.

Det er nogle af konklusionerne fra Landbrugsraadet, der for nylig fremlagde rapporten "fremtidens markeder" om mulighederne for danske fødevarer i det 21. århundrede.

Leif Nielsen er cheføkonom i Landbrugsraadet og har arbejdet intenst med forudsigelserne af markedernes udvikling og Danmarks placering i den globale fødevareverden.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024