Henrik Dam: DF tør ikke fyre Barfoed

NYHED: DF mangler mod til at gå efter forbrugerministeren og retter i stedet en forfejlet kritik mod Fødevarestyrelsens embedsmænd, mener tidligere fødevareminister Henrik Dam Kristensen (S). Vrøvl, siger DF's fødevareordfører Christian H. Hansen, hans parti taler forbrugernes sag.

Alle står nu og kigger på DF og spørger, 'hvad gør I nu'? Og så synes de, at de bliver nødt til at gøre et eller andet og griber til det fuldstændige urimelige at foreslå, at nogle embedsmænd bliver fyret.

Henrik Dam Kristensen (S)
Tidligere fødevareminister
Tidligere fødevareminister Henrik Dam Kristensen (S) kalder det forfejlet og helt urimeligt af Dansk Folkeparti at lange ud efter Fødevarestyrelsens ledelse i sagen om gentagne svigt i fødevarekontrollen.

Samtidig tvivler Henrik Dam Kristensen kraftigt på, at DF tør bruge den magt, partiet har, til at få forbrugerminister Lars Barfoed (K) fyret.

S: DF har ikke modet
"Jeg kan kun tolke det her som, at DF ikke har modet til at gøre det, de skal gøre; nemlig at gå efter ministeren," siger tidligere fødevareminister og nuværende medlem af Europa-Parlamentet, Henrik Dam Kristensen (S), til Altinget.

Han ser DF som et parti, der som følge af partiets egen kritik af problemerne i fødevarekontrollen og forbrugerministeren, er blevet presset op i et hjørne:

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024