Høegh inviterer til økologidebat

DISKUSSION: Fødevareminister Henrik Høegh (V) har inviteret en række økologiske aktører til debat om det økologiske landbrugsfremtid.
"Vi skal have mere økologi, og det skal være en markedsdrevet udvikling." Sådan lyder budskabet fra fødevareminister Henrik Høegh (V) i et debatindlæg i Politiken torsdag den 10. juni.

Målet for fødevareministeren er, at antallet af økologiske landbrug skal være fordoblet i 2020, og for at hjælpe denne ambition på vej vil ministeren udarbejde en økologipolitisk vision.

"Jeg begynder med at samle input til visionen i denne uge (uge 23, red.), hvor jeg har inviteret en lang række økologiske aktører til debatdag," skriver Høegh i debatindlægget.

Kritiserer oppositionen
Henrik Høegh langer i debatindlægget samtidig ud efter oppositionen, som han mener vil tvinge landmændene til at blive økologiske. Modsat mener Henrik Høegh, at det skal være forbrugernes reelle efterspørgsel, der skal udvikle det økologiske landbrug.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024