Importeret kød indeholder flere antibiotikaresistente bakterier

Dokumentation
Pressemeddelelse fra parterne bag DANMAP-programmet: Statens Serum Institut, Lægemiddelstyrelsen, Fødevarestyrelsen, Fødevareinstituttet DTU og Veterinærinstituttet DTU: Importeret kød indeholder flere antibiotikaresistente bakterier Udenlandsk kød indeholder meget mere salmonella og campylobacter end dansk kød, og bakterierne i det udenlandske kød er også mere resistente over for antibiotika, der bruges til at behandle mennesker. Det viser tal fra årets DANMAP-rapport. Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på pressemeddelelser og/eller nyheder om fødevaresikkerhed eller husdyrsygdomme fra Fødevareinstituttet DTU og Veterinærinstituttet DTU. http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12968&PID=86105&NewsID=1669 Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk / www.vet.dtu.dk under Abonnér.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024