Om  
Rasmus Kjeldahl

Kjeldahl ny direktør i Børns Vilkår

Forhenværende direktør i Forbrugerrådet Rasmus Kjeldahl bliver ny direktør i Børns Vilkår. Han tiltræder stillingen 15. august.
Anne Justesen
Rasmus Kjeldahl har gennem de sidste 12 år været direktør for Forbrugerrådet. Men fra 15. august sætter han sig altså i direktørstolen i Børns Vilkår. ”Børns Vilkår formår på en unik måde at tage konsekvent fast i barnets perspektiv og hjælpe tusindvis af børn, som har problemer. Jeg håber fremover at kunne styrke Børns Vilkår som en organisation, der hjælper stadigt flere og som udnytter sin store faglig viden til at byde ind på en bredere børnepolitisk dagsorden,” siger Rasmus Kjeldahl i en pressemeddelelse. Rasmus Kjeldahl stoppede tilbage i marts med øjeblikkelig virkning som direktør i Forbrugerrådet. Behovet for en ny direktør skete som led i en ny strategi, oplyste Forbrugerrådet den gang i en pressemeddelelse. Vicedirektør Vagn Jelsøe er nu konstitueret direktør i Forbrugerrådet. Rasmus Kjeldahl er uddannet agronom og har en ph.d. fra University of London. Desuden er han medstifter af klimatænketanken Concito samt Danwatch.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rasmus Kjeldahl

Direktør, Børns Vilkår
cand.agro. (Københavns Uni. 1990), ph.d. i økonomi (London 1995)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024