Letz Sushi: Vi skal handle nu for at redde verdenshavene
BÆREDYGTIGHED: Senest i 2025 vil Letz Sushi udelukkende servere dansk fisk, med hovedvægt på skånsomt fanget kystfisk. Der skal handling til nu, hvis vi reelt skal nå at få vendt den negative udvikling for verdenshavene, siger direktør Anders Barsøe, der mener, at 2050-mål er en gratis omgang.
Sine Riis Lund
Journalist og redaktørDer er flere virksomheder, der på det seneste er gået ud med 2050-mål, men det mener vi simpelthen er for uambitiøst − det er gratis!
Anders Barsøe
Direktør, Letz Sushi
At skifte til udelukkende dansk fisk er ikke et skridt, man kan tage på én gang, da det desværre stadig er et fåtal, der er klar til at bytte deres tun ud med makrel.
Anders Barsøe
Direktør, Letz Sushi
Dystre udsigter for verdenshavene får Letz Sushi til at sætte turbo på en mere bæredygtig omstilling.
For nylig meldte Danmarks største sushikæde ud, at man er blevet certificeret som B-Corp-virksomhed, hvilket betyder, at virksomheden juridisk skal leve op til en række samfunds- og miljømæssige standarder.
Kort herefter lancerede Letz Sushi et konkret mål om udelukkende at servere dansk fisk, med hovedvægt på skånsomt fanget kystfisk, senest i 2025.