Moderniseret måltidsservice på de danske sygehuse

Dokumentation
Fødevareinstituttet DTU har netop udsendt denne nyhed: Moderniseret måltidsservice på de danske sygehuse Stigende brug af køleproduktion og buffeter samt flere faglærte medarbejdere har skabt bedre muligheder for at højne patienternes ernæringstilstand på landets sygehuse. Men et tættere samarbejde mellem køkken og afdeling kan forbedre måltidsservicen yderligere, konkluderer undersøgelse fra Biocentrum og Fødevareinstituttet DTU. http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12969&PID=88546&NewsID=1680 Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på elektroniske nyheder om ernæring fra Fødevareinstituttet DTU. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024