Netto vil købe mere multivitaminjuice

NYHED: Netto er den eneste dagligvarekæde, der har haft multivitaminjuice på hylderne. Nu forudser Netto direktør Thoms Jellum, at kæden vil købe endnu mere ind efter afklaring fra Barfoed.
Mikael Børsting

Hvis der er økonmomi i det, og vi kan få afsat vores varer - ja, så vil vi benytte os af det. Det er derfor sandsynligt, at vi i fremtiden vil købe endnu mere juice, hvor der står multivitamin på pakken

Thomas Jellum
Direktør i Netto
Faktisk troede Nettos direktør Thomas Jellum, at dagligvarekæden havde en rigtig skidt sag, da Altinget ringede til ham.

"Det kan godt være, at vi haft juicen på vores hylder, men vi har den ikke nu. Det er ikke et produkt, der er i vores normale sortiment", forsikrede han.

Hvad direktøren imidlertid ikke var klar over, er faktisk, at Netto - ligesom resten af dagligvarekæderne - er i deres gode ret til at købe multivitaminjuice.

"Jeg troede faktisk ikke, at det var helt lovligt at sælge multivitaminjuice. I resten af Europa er der jo ikke grænser for, hvad der står på produkterne - A,B,C-vitamin osv. Jeg troede, at reglerne var anderledes i Danmark", forklarer Thomas Jellum.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024