Niels Jørgen Pedersen kandidat til formandspost i L&F

FORMAND: Niels Jørgen Pedersen stiller op som formandskandidat til Landbrug & Fødevarer. Han understreger, at sammenhold i organisationen er afgørende, og at han vil arbejde for mere dialog og samarbejde.
Peter Baggesgaard Hansen
Fungerende formand for Landbrug & Fødevarers primærbestyrelse Niels Jørgen Pedersen har besluttet at stille op som kandidat til formandsposten, når der skal vælges en ny formand for primærbestyrelsen ved et ekstraordinært delegeretmøde den 24. maj.

"Hvis virksomhedssiden bakker op om mig som fællesformand for Landbrug & Fødevarer, tager jeg den udfordring på mig," lyder det fra Niels Jørgen Pedersen.

Vil styrke dialogen
Den hidtidige formand, Michael Brockenhuus-Schack, meddelte for et par uger siden, at han efter en periode med sygdom ønsker at forlade posten. Øjnene faldt straks på viceformand Niels Jørgen Pedersen, som dog først ville gå i tænkeboks for at overveje situationen.

Nu meddeler han, at han stiller op til posten som formand. Han fortæller, at han vil arbejde for endnu bedre dialog mellem landbrugs- og fødevareområdet og resten af Danmark:

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024