Penge til Direktoratet for FødevareErhverv

Alt tyder på, at ministeren opfylder Landbrugsraadets ønske om at sikre penge på næste års finanslov til Direktoratet for FødevareErhverv. Ministeren roser samtidig direktoratet.
Lars Igum Rasmussen

Jeg tror, at vi kan melde klar skib på det her område, og der vil også være penge på finansloven næste år til at honorere nogle af de særlige udgifter, der har været forbundet med det her.

Mariann Fischer Boel
Fødevareminister
Selvom der er et halvt år og en dag til, så vil fødevareministeren alligevel gerne uddele julegaver og imødekomme Landbrugsraadets ønske.

I FødevareTinget tirsdag fremsatte præsident Peter Gæmelke et ønske om, at fødevareministeren kæmper for, at Direktoratet for FødevareErhverv får en ekstrabevilling. Det har brug for 200 mio. kr.

"Der skal afsættes de nødvendige ressourcer til Direktoratet for FødevareErhverv, der nu skal administrere omlægningen af den nye landspolitik efter landbrugsreformen i EU. En meget massiv omlæging fra 2005, og for at løfte den administrative opgaver så er det vigtigt at give de nødvendige bevilligner til it-systemer og bemanding," sagde Peter Gæmelke.

Mariann Fischer Boel (V) siger nu til FødevareTinget, at pengene er ved at være på plads på finansloven:

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024