Spillegale asiater fik lukket omeletspil

NOTE: En overvældende stor interesse fra spillelystne asiater, der toppede med 42.000 besøgende på én dag, fik for nylig Fjerkræraadet til at lukke ned for deres lille, kuriøse onlinespil 'Omeletspillet'.
Fakta
Omeletspillet tester spillerens evne til at lave flest muligt omeletter på tre minutter - med en emsig dansktalende kok på sidelinjen til at piske stemningen i vejret.


Kilde: Altinget
"Du har tre minutter til at lave så mange omeletter som muligt, men pas på de ikke brænder på – og husk låget for pokker!"

Sådan lyder opskriften fra kokken i Fjerkræraadets omeletspil www.omelet.dk.

At kokken er dansktalende, skræmte imidlertid ikke et overvældende tusindtal af asiater væk. Fem dage i oktober nærmest bestormede Fjerkrærraadets onlinespil. Et stormløb der for en tid fik Fjerkræraadet til helt at lukke låget ned for spillet.

42.000 besøgende på én dag
På en normal dag er antallet af spillere på omeletspillet på mellem 1.500 og 2.000. Men den 19. oktober røg besøgstallet op på 30.000 og toppede den 22. oktober med 42.000 besøgende, skriver FoodCulture.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024