Storbyers fødevaresikkerhed globalt forankret

KORT NYT: København dækker langt under halvdelen af forbruget af de mest almindelige fødevarer, viser ny undersøgelse fra Københavns Universitet.
Anne Marx Lorenzen

I København dækkes langt under halvdelen af forbruget med lokalproduktion fra Sjælland, og når man ser på de mest almindelige fødevarer, har storbyen kun overproduktion af svinekød og kartofler.

 

Det fortæller professor dr. agro. John R. Porter fra Københavns Universitet, som er hovedforfatter på et studie, der for nylig er publiceret online i tidsskriftet Global Food Security.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024