Danfoss-fond henter ny direktør hos kapitalforvalter

Thomas Fromm bliver ny investeringsdirektør hos Bitten & Mads Clausens Fond. Han kommer fra en lignende stilling hos kapitalforvalteren Investering & Tryghed.

Bitten & Mads Clausens Fond blev stiftet i 1971 af Bitten Clausen. Fondens hovedformål er at styrke Danfoss og sikre virksomheden i fremtiden.
Bitten & Mads Clausens Fond blev stiftet i 1971 af Bitten Clausen. Fondens hovedformål er at styrke Danfoss og sikre virksomheden i fremtiden.Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Når Bitten & Mads Clausens Fond i fremtiden skal støtte projekter, der gavner Danfoss, bliver det med Thomas Fromm i spidsen.

Han er ansat som ny investeringsdirektør i fonden, skriver FinansWatch.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med de nye opgaver i de nye omgivelser, selvom det selvfølgelig er lidt specielt at skulle tage afsked med gode kollegaer og en god arbejdsplads, jeg har været en del af i næsten ti år,” skriver han til mediet.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024