Finanslov på vej: Det ved vi om uddannelsesområdet

Torsdag vil regeringen præsentere sit finanslovsudspil, som ifølge Nicolai Wammen (S) kan blive "sjovere" end sidste år. Allerede nu er en række konkrete forslag om skole og uddannelse kommet frem. 

Både Moderaterne og Socialdemokratiet har præsenteret forslag på skole- og uddannelsesområdet op til partiernes sommergruppemøder. 
Både Moderaterne og Socialdemokratiet har præsenteret forslag på skole- og uddannelsesområdet op til partiernes sommergruppemøder. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Signe Løntoft

Finansloven for 2024 kan blive den bedste finanslov for uddannelsesområdet i mands minde. 

Allerede inden det samlede udspil er fremlagt, er der nemlig lagt op til både et historisk løft af erhvervsuddannelserne, en storstilet satsning i folkeskolen og bedre muligheder for at tage en uddannelse på forhøjet dagpengesats.

Torsdag ventes SVM-regeringen at fremlægge sit finanslovsudspil, og ifølge finansminister Nicolai Wammen (S) er der lagt op til en lidt "sjovere" finanslov end sidste år.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024