Foldschack om fondene: Vi er taget som gidsler

Advokat Knud Foldschack har som formand for Ejendomsfonden Mændenes Hjem spillet en central rolle i renoveringen af herberget. Han ærgrer sig over, at de private fonde bag finansieringen blandes ind i sagen om Mændenes Hjem, og sender kritikken videre til Københavns kommune.

Billedtekst Mændenes Hjem ligger i den hårde ende af Istedgade og giver husly til hjemløse og stofmisbrugere. For mindre end et år siden blev herberget taget i brug efter den næsten 100 millioner dyre og omfattende renovering, som er finansieret af den A.P. Møllerske støttefond, Augustinus Fonden, Louis-Hansens fond og Oak Foundation. Billedet er fra før renoveringen. 
Billedtekst Mændenes Hjem ligger i den hårde ende af Istedgade og giver husly til hjemløse og stofmisbrugere. For mindre end et år siden blev herberget taget i brug efter den næsten 100 millioner dyre og omfattende renovering, som er finansieret af den A.P. Møllerske støttefond, Augustinus Fonden, Louis-Hansens fond og Oak Foundation. Billedet er fra før renoveringen. Foto: Asger Ladefoged / Ritzau Scanpix
Mikala Satiya Rørbech

”Vi har haft et lykkeligt samarbejde, så det er hamrende ærgerligt, at vi står her nu,” siger advokat Knud Foldschack. Som formand for Mændenes Hjem Ejendomsfonden har han været med fra start til slut i beslutningsprocessen for en omfattende renovering af det københavnske herberg.

Renoveringen, der er finansieret af de fire private fonde, A.P. Møllerske støttefond, Augustinus Fonden, Louis-Hansens fond og Oak Foundation, blev afsluttet sidste år. Men stedet kritiseres nu for at være utidssvarende og for at tilbyde brugerne nogle vilkår, som er uhumske og uværdige.

Knud Foldschack ærgrer sig over kritikken.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024