Fond til Reformkommissionen: Lyt til de unge

Gennem flere år har Bikubenfonden arbejdet med strategiske indsatser for unge på kanten af samfundet. Senest som del af partnerskabet ”En vej til alle”, der har givet 10 anbefalinger til Reformkommissionens arbejde. Anbefalingerne bygger på unges egne erfaringer og analyser af, hvad der kan flytte dem tættere på job og uddannelse. Nu håber fonden, at der bliver lyttet.

Foto: Creative Commons
Mikala Satiya Rørbech

”Vi har alle sammen hånden på kogepladen lige nu.” Ordene kommer fra Jesper Christiansen, programchef for de sociale indsatser i Bikubenfonden.

Som del af partnerskabet ”En vej til alle”, har fonden gennem de sidste år sat volumen på nogle af de unge stemmer, som det hele handler om, når regeringens Reformkommission i dag fremlægger sine anbefalinger til, hvordan man ommøblerer skole- og uddannelsessystemet, så der bliver plads til de 45.000 unge, der falder ud af systemet og ikke får en faglig uddannelse.

{{toplink}}
Læs også

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024