Kort strategi og nye samarbejdsformer

Ebbefos Fonden har netop åbnet for sin første egentlig ansøgningsrunde. Direktør Illa Westrup Stephensen håber på at lokke nye typer projekter og bevillingsmodtagere på banen.

”Jeg trækker meget på min erfaring fra den anden side af bordet, og vi er med på, at der er pros and cons ved alle typer processer, så vi kommer til at lave en evaluering i slutningen af året og se, om vi har den portefølje, vi gerne vil have,” siger Illa Westrup Stephensen, direktør i den nye Ebbefos Fonden. 
”Jeg trækker meget på min erfaring fra den anden side af bordet, og vi er med på, at der er pros and cons ved alle typer processer, så vi kommer til at lave en evaluering i slutningen af året og se, om vi har den portefølje, vi gerne vil have,” siger Illa Westrup Stephensen, direktør i den nye Ebbefos Fonden. Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Mikala Satiya Rørbech

Ebbefos Fondens første strategi handler om børn og unges mistrivsel. Direktør Illa Westrup Stephensen kalder det ”en etableringsstrategi”, fordi fonden bevidst vil være afsøgende i sin tilgang til problematikken og løsningerne.

”Det er jo meget sjældent, at en strategi kun er et-årig, men vi har valgt det helt bevidst, fordi vi først lige skal ind og mærke efter. Stifterne skal finde ud af, hvad de vil, og vi skal ud og afprøve, hvordan vi gerne vil arbejde. Men værdierne ligger selvfølgelig ret fast, og de afspejler, synes jeg, at man kommer fra en iværksætterkultur. Det her med at være modig og risikovillig og turde fejle, og vide at det er en præmis for at finde gode løsninger.”

Hvordan vil I løse problemet med at børn og unge mistrives?

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024