"Mål og del jeres resultater" - 3 gode råd om impact fra Lind Foundation

Lind Foundation har specialiseret sig i at kombinere almennyttige indsatser med samfundsøkonomiske metoder. Her deler fondens administrerende direktør Jens Bruun tre gode råd om at arbejde med impact.

Foto: Lind Foundation
Mikala Satiya Rørbech

Når de frivillige i Fundamentet i Aarhus laver frokost, tilbyder akupunktur, sætter gang i musiklokalet eller tænder op i lokalet med computerspil, så har det en effekt, man kan måle. Det har projektets primære donor, Lind Foundation sørget for. 

Fundamentet tilbyder rådgivning for udsatte unge, som ellers ville have svært ved at få styr på deres liv, men på Fundamentet får de personlig opbakning og hjælp til økonomi, skolegang og psykiske udfordringer. 

Succeskriteriet er at hjælpe de unge til at få det mentalt bedre, blive gældfri, få et bedre helbred og føle sig i kontrol med deres liv. Når det lykkes, skaber det en positiv forandring, som senere sparer samfundet for udgifter, som er forbundet med ensomhed, stofmisbrug, psykiske lidelser og hjemløshed. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024