Månedens uddelinger

Byudvikling ved vestkysten, nordisk samhørighed, støtte til udsatte unge i Grønland og restaurering af krigsminder. Det er nogle af de vidt forskellige projekter, som fondene har bevilget støtte til i løbet af maj måned. Læs mere i listen herunder fra Fondenes Videnscenter.

Foto: RealDania

Uddannelse, skole, læring og bevægelse


A.P. Møller Fonden: Mere nordisk samhørighed i gymnasierne

Med projektet NORDUNG tages første skridt til at styrke den nordiske bevidsthed blandt Nordens ungdom. Projektets omdrejningspunkt er at udvikle undervisningsforløb, som kan støtte lærere i at arbejde med det nordiske perspektiv i fag som historie, samfundsfag, geografi samt i sprogfagene på Nordens gymnasier.  Projektet vil involvere 25 gymnasier og bidrage til, at minimum 10.000 elever vil få et mere kvalificeret nordisk perspektiv i deres uddannelse. 
Beløb: 15 mio. kr.

  
Færchfonden støtter Code of Care

Færchfonden støtter Code of Care i realiseringen af Café Care, hvor udsatte unge mennesker hjælpes videre i uddannelse eller job, blandt andet gennem Task Force. Færchfondens støtte er givet i form af en donation på 500.000 kr. til et nyt køkken i Café Care.
Beløb: 500.000 kr.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024