Se listen: Her er årets mest læste debat på Altinget Fonde

Hvordan skal fondene agere i deres støtte til store indsatser? Har de fat i de rette målgrupper, lytter de nok til andre fageksperter, og er der nok nuancer i synet på fondene? Det er nogle af de spørgsmål, som årets mest læste debat på Altinget Fonde diskuterer.    

Administrerende direktører for hhv. Bikubenfonden, Realdania og Lundbeckfonden står bag årets tre mest læste debatindlæg på Altinget Fonde. 
Administrerende direktører for hhv. Bikubenfonden, Realdania og Lundbeckfonden står bag årets tre mest læste debatindlæg på Altinget Fonde. Foto: Hhv. Pressefoto og Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Katja Gregers Brock

Altinget Fonde kan snart fejre et års jubilæum. Året igennem er fondenes rolle blevet debatteret bredt af organisationer, forskere, politikere og fondene selv. Det har blandt andet handlet om fondenes rolle i kulturen, fondenes strategier og deres magt. Debatredaktionen har dykket ned i opgørelserne og set på, hvilke debatindlæg der har trukket flest læsere i 2023. 

Læs eller genlæs de fem mest populære indlæg her.

 

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024