Værd at vide for fonde om det politiske efterår

Der ligger et travlt politisk efterår forude, og adskillige af emnerne på de politiske to-do sedler ligger tæt på de sektorer, hvor fondene er godt i gang med at opbygge kompetencer og viden med bevillinger til projekter og partnerskaber. Få et overblik her. 

Der bliver fortsat æltet løs i den politiske bolledej, når det gælder velfærdsreform, erhvervsuddannelser, trivsel og sundhed. 
Der bliver fortsat æltet løs i den politiske bolledej, når det gælder velfærdsreform, erhvervsuddannelser, trivsel og sundhed. Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Mikala Satiya Rørbech

Den politiske to-do liste bugner, mens debatten om årsager og løsninger på samfundets største udfordringer kører.

Senere på måneden forventes regeringen at præsentere sit finanslovsudspil, der er en ny ældrelov på vej, opgaverne for den nye trivselskommission synes enorme, og inden årsskiftet er bebudet en større økonomisk 2030-plan, hvor regeringen fastlægger de overordnede prioriteringer mellem velfærd, militær, klima og skattelettelser.

Trivsel i alle aldre

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024