Om  
Lars Qvortrup

Aalborg-forsker i norsk ekspertgruppe

Professor Lars Qvortrup fra Aalborg Universitet er inviteret til at deltage i en ekspertgruppe om lærerrollen i det norske uddannelsessystem.

Nikita Selvig

Professor på Institut for Læring og Filosofi på Aalborg Universitet Lars Qvortrup er blevet inviteret til at deltage i en norsk ekspertgruppe, der skal komme med anbefalinger til, hvordan lærerfaget styrkes i alle dele af det norske uddannelsessystem. Det skriver Aalborg Universitet på sin hjemmeside.

Sammen med ti andre eksperter skal Lars Qvortrup blandt andet analysere lærernes arbejdsbetingelser, lærerfagets status i samfundet og komme med anbefalinger til, hvordan faget kan styrkes på både børne- og ungdomsuddannelser samt studieforberedende uddannelser og erhvervsuddannelser.

I 2014 oplevede Norge en lærerkonflikt lig den danske og for at undgå en lignende konflikt fremover, har den norske kundskabsminister Torbjørn Røe Isaksen igangsat førnævnte analysearbejde.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024