Flere penge til Erasmus

KORT NYT: En ny aftale sikrer flere midler til EU's Erasmus Plus-program, der støtter udveksling blandt studerende i EU.
Mads Bang
Fremtiden ligger nu fast for EU's udvekslingsprogram, Erasmus. En ny aftale er på plads om fremtiden for programmet, som kaldes Erasmus Plus.

Morten Løkkegaard (V), som har forhandlet aftalen for den liberale gruppe i Europa-Parlamentet, oplyser, at programmet, som løber over de næste syv år får forhøjet sit budget, og det vil give dobbelt så mange studerende mulighed for at studere i et andet EU-land.

”I en krisetid er det her rigtig gode nyheder for europæiske studerende. Erasmus+ er en markant forbedring af hele mobilitetsprogrammet. Og et godt eksempel på, hvordan meget forskellige politiske grupper kan finde sammen, når det gælder om at sikre de unge bedre muligheder for job og uddannelse,” skriver Morten Løkkegaard i en pressemeddelelse.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024