Flertal afviser DF’s karakter-kommission

KARAKTER: Dansk Folkeparti vil have en kommission til at undersøge 7-trinsskalaen. SF, Radikale og Alternativet støtter ideen, som dog skydes ned af regeringen og Socialdemokratiet.

Regeringen og Socialdemokratiet er enige om at afvise et beslutningsforslag fra Dansk Folkeparti, som ønsker at modernisere 7-trinsskalaen.
Regeringen og Socialdemokratiet er enige om at afvise et beslutningsforslag fra Dansk Folkeparti, som ønsker at modernisere 7-trinsskalaen.Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix
Tyson W. Lyall
”En kommission skal kigge på, om 13-skalaen nu også var så dårlig, som man sagde,” siger Alex Ahrendtsen (DF).
”En kommission skal kigge på, om 13-skalaen nu også var så dårlig, som man sagde,” siger Alex Ahrendtsen (DF). Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix

Dansk Folkepartis forslag om en kommission, der skal komme med forslag til "modernisering af 7-trinsskalaen", dumpes af et flertal i Folketinget.

Regeringen og Socialdemokratiet er nemlig enige om at afvise beslutningsforslaget, som fremlægges i folketingssalen i næste uge.

En kommission skulle ifølge Dansk Folkepartis folkeskoleordfører, Alex Ahrendtsen, ellers forbedre en karakterskala, som ”ikke fungerer”.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024