Om  
Marianne Nissen Lund
Leif Horsfelt Skibsted

KU får professorer i fødevarekemi og plantebaseret kost

KU FOOD får Marianne Nissen Lund som professor i fødevarekemi, og Poul Erik Jensen skal bidrage med ekspertise i plantebaseret fødevarebiokemi.  

Claudia Steenhard

Det bliver det fødevarekemiske område, Marianne Nissen Lund skal beskæftige sig med i sit nye professorat ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, hvor Poul Erik Jensen skal styrke instituttets plantebaserede indsigter. 

Det skriver Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet i en pressemeddelelse

Marianne Nissen Lund beskæftiger sig med processen, hvormed råvarer forarbejdes til måltider og produkter i køkkenet. Hun undersøger den ernæringsmæssige værdi af fødevarer i selv samme proces.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024