Studerende arrangerer egen energikonference

KORT NYT: Initiativrige internationale studerende har æren for rækken af SPOT-konferencer om tekniske problemstillinger på energiområdet, som nu for tredje år i træk holdes på Institut for Energiteknik ved Aalborg Universitet.
Signe Marie Enghave

Den gennemgående figur bag aktiviteterne er den rumænsk fødte ph.d.-studerende Krisztina Leban, der arrangerede den første konference tilbage i 2009, mens hun var kandidatstuderede. Initiativet udsprang dengang af et ønske om at gøre det økonomisk overkommeligt for ingeniørstuderende at deltage i en videnskabelig konference.

Spot-konferencen er slået sammen med Institut for Energitekniks egen studenterkonference. Det sker med opbakning fra lektor og studienævnsformand Birgitte Bak-Jensen og professor Lasse Rosendahl, der er formand for det såkaldte Energisponsorprogram, som bidrager med deltagerpræmier.

Målgruppen for konferencen er studerende fra alle de ingeniørretninger, som arbejder med energi: Elektrisk, termisk, mekatronik og styring samt elektronik og telekommunikation.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024