Mikkel Bjørn
spørger
Lars Løkke Rasmussen

Er det ministerens opfattelse, at Syrien nu er så sikkert, at de flygtninge, der er kommet fra Syrien til Danmark, bør vende hjem, sidenhen flygtninge fra Libanon nu flygter til Syrien, og de dermed betragter Syrien, som sikkert at flygte til?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 16

Er det ligeledes ministerens opfattelse, at Syrien nu er så sikkert, at de flygtninge, der er kommet fra Syrien til Danmark, bør vende hjem, sidenhen flygtninge fra Libanon nu flygter til Syrien, og de dermed betragter Syrien, som sikkert at flygte til?
Skriftlig begrundelse:
Spørgeren henviser til artiklen »Kø ved grænsen mellem Syrien og Libanon: Folk flygter til borgerkrigshærgede Syrien for at komme i sikkerhed. Det er første gang siden 2006, at man ser en så stor akut strøm af flygtninge fra Libanon mod Syrien, fortæller mellemøstkorrespondent.« af 25. sep. 2025 fra dr.dk.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024