Her er den kommune, hvor flest kandidater vil styrke eliteidrætten

Ballerup topper Altingets rangliste over kommuner, hvor kandidaterne er mest positive over for at bruge flere penge på eliteidræt. Vi har en årtier lang tradition for at prioritere eliteidræt, forklarer Ballerup Kommunes kultur-og fritidsformand.

Det danske banelandshold i cykling træner i Ballerup Kommune, hvor flest kommunalvalgskandiater er positive over for at bruge flere penge på eliteidræt.
Det danske banelandshold i cykling træner i Ballerup Kommune, hvor flest kommunalvalgskandiater er positive over for at bruge flere penge på eliteidræt.Foto: Ritzau Scanpix
Rasmus Dahl Løppenthin

Ballerup Kommunes kandidater er de største tilhængere af øgede investeringer i eliteidræt. Det viser data fra Altingets kandidattest.

Vi har bedt kandidaterne i 98 kommuner svare på, om kommunen skal investere mere i eliteidræt og opdyrkning af talenter.

Her svarer hele 67 procent af kandidaterne fra Ballerup, at de er helt enige eller overvejende enige. Herefter følger Kolding Kommune og Vordingborg Kommune, hvor 63 procent af kandidaterne vil bruge flere ressourcer på eliteidræt og opdyrkning af talenter.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024