Denne uge på Energi & Klima (46)

DET SKER: Ministeren deltager i præsentationen af World Energy Outlook og får besøg af den tyske energi-kommissær Günther Oettinger. Desuden byder ugen på konferencer om skybrud og luft- og støjforurening i Danmark.
Foto: Colourbox
Signe Marie Enghave
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected].
Ministeren
Tirsdag 15. november deltager minister for Klima, Energi- og Bygning Martin Lidegaard i Energy Agency's offentliggørelse af World Energy Outlook, hvor han kommenterer samt giver sit syn på de udfordringer, verden står overfor. Senere på dagen har ministeren møder med Dansk Gartneri, Forbrugerrådet og Novozymes.

Onsdag 16. november har ministeren møde med 92-gruppen og interne møder resten af dagen.

Torsdag 17. november skal ministeren til møde med Danmarks Naturfredningsforening og senere møde med Klima- Energi- og Bygningsudvalget. Om aftenen skal han til middag med Günther Oettinger, EU-kommissær for energi.

Fredag 18. november skal ministeren om formiddagen til møde med EU-kommissær Günther Oettinger, hvorefter han deltager i Europaudvalgets møde.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024