Denne uge på Energi & Klima (50)

DET SKER: I denne uge deltager ministeren blandt andet i møde med klimakommissæren, Europaudvalget og Regeringens Formandskabsudvalg. Desuden byder ugen på DAKOFA konference om fremtidens forbrændingsanlæg og EU-arrangement om den klima- og energipolitiske dagsorden under formandskabet.
Foto: Colourbox
Signe Marie Enghave
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

Ministeren
Mandag 12. december har klima,- energi- og bygningsministeren Martin Lidegaard interne møder, mens han tirsdag 13. december har ministermøde i Statsministeriet og møde om energiforhandlinger. 

Onsdag 14. december mødes han med Statsrådet på Christiansborg Slot, og torsdag 15. december deltager han i samråd i Transportudvalget i Folketinget. Desuden har han møde om grøn vækst med klimakommissær Connie Hedegaard, europaminister Nikolaj Wammen og miljøminister Ida Auken i Udenrigsministeriet. Samme dag deltager han i et ministermøde i Statsministeriet og et møde i Regeringens Formandskabsudvalg.
Fredag 16. december har ministeren møde med Folketingets Europaudvalg og til sidst et møde om energiforhandlinger.

Folketinget
Torsdag 15. december er der møde i Klima- Energi og Bygningsudvalget kl. 14.00, hvor der modtages deputationer fra Ribe Jernindustri angående Ribe Sol-projektet, Dansk Gartneri vedrørende Regeringens energiplan ”Vores Energi”, Skovdyrkerne og Dansk Skovforening vedrørende danske skoves muligheder for at levere biomasse til energi og Mariager Fjord Kommune vedrørende barmarksværker.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024