Høje forventninger til internationalt Smart Grid-fællesskab

INTERVIEW: Morten Baadsgaard Trolle, Branchechef i Intelligent Energi, har store forventninger til foreningens nye medlemskab af det internationale Smart Grid-netværk – Global Smart Grid Federation. Branchechefen spår nye danske arbejdspladser og eksport til udlandet.

Det her bliver ikke bare en stor flok i jakkesæt, som mødes og holder fine taler. Netværket kommer til at give os viden om markeder i vækst, nye smarte løsninger og informationer om hvad andre lande efterspørger af ny teknologi inden for intelligent energi.

Morten Baadsgaard Trolle
Branchechef i Intelligent Energi
Fakta

Branchefællesskab for Intelligent Energi - iEnergi er stiftet den 13. marts 2012.

Målet med Branchefællesskab for Intelligent Energi er at favne de muligheder og forandringer, den grønne omstilling medfører for energivirksomheder og deres mange samarbejdspartnere.

iEnergi har på nuværende tidspunkt ca. 100 medlemmer. 


Kilde: iEnergi.dk
Viden om de globale Smart Grid-markeder, eksport af dansk viden og muligheden for skabelse af helt op mod 8000 nye danske arbejdspladser.

Forventningerne og optimismen er helt i top hos branchechefen i Intelligent Energi, Morten Baadsgaard Trolle, når man spørger til foreningens nye medlemskab af Global Smart Grid Federation (GSGF).

"Et medlemskab i et international Smart Grid-netværk åbner helt nye døre for vidensdeling på området. Vores ambition er bestemt, at medlemskabet vil give et solidt afsæt for at kunne eksportere dansk Smart Grid-teknologi til det globale marked og på den måde skabe danske arbejdspladser," fortæller branchechefen til Altinget | Energi & Klima.  

Mere end blot skåltaler
Brancheforeningen for Intelligent Energi - også kaldet iEnergi - bliver det elvte medlem af GSGF, som blandt andet tæller indiske, australske og europæiske Smart Grid-organisationer. Og skal man tro branchechefen, kan man forvente andet og mere end blot flotte konference- og skåltaler.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024