Kritik af vindmølle-høring

TESTCENTER: Fra flere sider rejses kritik af eksperthøringen om vindmølletestcenteret. Høringen foregår kun to dage før førstebehandlingen, hvor miljøministeren stadig ikke har et flertal på plads.
Anders Jerking
Efter intens kritik for manglende åbenhed i processen, har miljøminister Karen Ellemann (V) indvilget i at afholde en eksperthøring om et kommende testcenter for kæmpevindmøller. Men også ekperthøringen bliver nu kritiseret.

Høringen bliver afholdt på Christiansborg i dag, tirsdag, men der bliver kun adgang for folketingsmedlemmer og journalister.

Henrik Svanholm fra Landsforeningen for Bedre Miljø betegner det som skandaløst, at beboere ikke får mulighed for at deltage i høringen.

Også Danmarks Naturfredningsforening er kritisk. I den første invitation var DN ikke repræsenteret i ekspertpanelet, men nu har foreningen alligevel fået lov at deltage - dog ikke med den repræsentant, som foreningen helst ville sende.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024