Nyt udvalg skal efterse regulering af elsektoren

KORT NYT: Regeringen nedsætter et eksternt udvalg, som skal stå for et dybdegående eftersyn af den danske elforsyningssektor. Søren Bjerre-Nielsen er udnævnt som formand.

Eftersynet er et led i energiaftalen og skal sikre, at elsektoren fremadrettet har de rette incitamenter til at sikre grøn omstilling, omkostningseffektivitet, effektiv konkurrence og forbrugerbeskyttelse. Det skriver Klima-, Energi- og Bygningsministeriet i en pressemeddelelse.

Som formand for udvalget har klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard (R) udpeget Søren Bjerre-Nielsen, der er formand for Nationalbankens bestyrelse og repræsentantskab og tidl. koncerndirektør, CFO i Danisco a/s.    

Konkrete anbefalinger
Arbejdet skal munde ud i en rapport med analyser af den nuværende regulering af elforsyningen ledsaget af konkrete anbefalinger til ændringer af lovgivningen. Udvalget skal afslutte sit arbejde i 2014.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024