Særtilskudspuljer til kommunerne fordelt

PULJEFORDELING: Social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) har fordelt 855,5 millioner kroner som særtilskudspuljer til 59 særligt vanskelligt stillede kommuner.

<div>Næste års særtilskudspuljer er nu fordelt mellem 59 kommuner, der dermed får et ekstra tilskud til budgetplanlægningen.</div>
Næste års særtilskudspuljer er nu fordelt mellem 59 kommuner, der dermed får et ekstra tilskud til budgetplanlægningen.
Foto: Steen Evald
Camilla Kamstrup

Særtilskuddene er en mulighed for at give en økonomisk håndsrækning til de kommuner, der står med konkrete udfordringer i forhold til befolkningssammensætningen, kommunens generelle økonomi og sociale indsatser.

Karen Ellemann (V)
Social- og indenrigsminister

Social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) har nu fordelt de 855,6 millioner kroner, som er afsat til særtilskudspuljer for kommuners budgetlægning til næste år.

I en pressemeddelelse udsendt af Social- og Indenrigsministeriet fremgår det, at Karen Ellemann har tildelt i alt 59 særligt vanskeligt stillede kommuner særtilskud til kommunale indsatser.

"Særtilskuddene er en mulighed for at give en økonomisk håndsrækning til de kommuner, der står med konkrete udfordringer i forhold til befolkningssammensætningen, kommunens generelle økonomi og sociale indsatser," siger social- og indenrigsminister Karen Ellemann i pressemeddelelsen og fortsætter:

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Kommunal

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024