Danske Medier ønsker ugeaviser først på ugen

FOLKETINGSVALG: Danske Medier opfordrer Post Danmark til at fremrykke omdelingen af lokale ugeaviser i forbindelse med det kommende folketingsvalg - men Post Danmark er skeptisk.

Postbudene bør tage ugeaviserne med til omdeling allerede om mandagen eller tirsdagen i forbindelse med folketingsvalget, mener Danske Medier.
Postbudene bør tage ugeaviserne med til omdeling allerede om mandagen eller tirsdagen i forbindelse med folketingsvalget, mener Danske Medier.Foto: Mads Armgaard/Post Danmark
Erik Bjørn Møller

Det vil både give en kommerciel og redaktionel gevinst - og det vil være godt for demokratiet.

Det er i kort form forklaringen på, at Danske Medier har opfordret Post Danmark til at fremrykke omdelingen af lokale ugeaviser i forbindelse med det kommende folketingsvalg - hvis valgdagen altså viser sig at falde på en tirsdag.

Ved det seneste kommunalvalg kunne ugeaviserne, der rammer flest husstande blandt aviserne, selv vælge, om de ville distribueres mandag-tirsdag i stedet for tirsdag-onsdag. Det betød, at aviserne kunne bringe både redaktionelt stof om valget og valgannoncer lige op til valget. Og den ordning gav mange af de lokale ugeaviser en både kommerciel og redaktionel gevinst.

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Kultur

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024