Tillidsrepræsentant efter fyringsrunde: Processen har skabt rygtedannelse og snak på gangene

Det har skabt unødig rygtedannelse og snak på gangene, at der ikke er givet tilstrækkelige individuelle begrundelser for de nylige fyringer i Slots- og Kulturstyrelsen, siger medarbejdernes tillidsrepræsentant.

Regeringen lægger med sit nye udspil til finanslov op til at skære 1000 årsværk på administration i staten. 35,7 årsværk skal spares væk på Kulturministeriets område.
Regeringen lægger med sit nye udspil til finanslov op til at skære 1000 årsværk på administration i staten. 35,7 årsværk skal spares væk på Kulturministeriets område.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Karl Emil Frost

Rygtedannelse og snak på gangene om individuelle årsager til en række nylige fyringer i Slots-og Kulturstyrelsen sætter arbejdsmiljøet under pres.  

Det siger Jon Plenge Høier, der er tillidsrepræsentant i Slots- og Kulturstyrelsen.  

“Rækken af fyrede medarbejdere har ingen andre begrundelse fået, end regeringens varslede nedskæringer på administration,” siger han.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024