F&P: Danskernes pensionsopsparinger kan fremtidssikre havnene, men regeringen lader vente på sig

Den danske pensionsbranche og andre investorer sidder ikke i øjeblikket klar til at investere yderligere i udbygning af havnene. Det skyldes, at investeringsrammerne inden for havvind og andre grønne teknologier lader vente på sig fra regeringens side, skriver Forsikring & Pension.

Pensionsselskaber investerer allerede i dag i erhvervshavnene i både Fredericia og Esbjerg – i logistik og i den grønne omstilling, skriver Jan V. Hansen.
Pensionsselskaber investerer allerede i dag i erhvervshavnene i både Fredericia og Esbjerg – i logistik og i den grønne omstilling, skriver Jan V. Hansen.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Jan V. Hansen

Behovet for uafhængigheden af Ruslands energi hjælper med at sætte skub i den grønne omstilling, så vi kan lægge de fossile energikilder bag os og erstatte dem med vedvarende – CO2 venlige – energikilder.

Og her spiller de danske havne en nøglerolle. De er i høj grad med til at understøtte udviklingen af grøn energi, energiforsyning og forsvarsaktiviteter.

Den danske pensionsbranche og andre investorer sidder ikke i øjeblikket klar til at investere yderligere i udbygning af havnene.

Jan V. Hansen
Direktør, Forsikring & Pension

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024