Miljøministeren lover opdatering af manglende miljødata

NYHED: Inden sommerferien 2008 vil alle miljødata samt bæredygtighedsstrategien være opdateret, sagde miljøministeren på gårsdagens samråd.
Miljø- og Planlægningsudvalget havde i går kaldt miljøministeren i samråd.
Miljø- og Planlægningsudvalget havde i går kaldt miljøministeren i samråd.Foto: Colourbox
Linea Sanderbo Kürstein

Jeg skal ikke skjule, at bæredygtighedsindikatorerne ikke har været opdateret i nogle år. Miljøministeriet påbegyndte i 2007, og det var før IDA-rapporten, en opdatering af regeringens indikatorer for bæredygtig udvikling. Vi arbejder i øjeblikket på at indsamle de sidste data. De bliver opdateret og lagt på Miljøministeriets hjemmeside.

Troels Lund Poulsen (V)
Miljøminister

Vi har opdateringen af miljødata klar inden sommerferien. Det var miljøminister Troels Lund Poulsens (V) udmelding på samrådet i går.

Miljø- og Planlægningsudvalget havde kaldt Troels Lund Poulsen i åbent samråd om manglende opdatering af overvågningen af naturens tilstand. Men miljøministeren lovede, at bæredygtighedsstrategien og miljøindikatorer vil blive opdateret:

"Jeg skal ikke skjule, at bæredygtighedsindikatorerne ikke har været opdateret i nogle år. Miljøministeriet påbegyndte i 2007, og det var før IDA-rapporten, en opdatering af regeringens indikatorer for bæredygtig udvikling. Vi arbejder i øjeblikket på at indsamle de sidste data. De bliver opdateret og lagt på Miljøministeriets hjemmeside," sagde miljøminister Troels Lund Poulsen.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024